Κάντε τη αίτησή σας τώρα

Υπηρεσία e-Pass

Ενοικίαση αυτοκινήτου με e-PassΕνοικιάστε ένα αυτοκίνητο με αναμεταδότη e-Pass και μην ανησυχείτε για το σύστημα διοδίων στην Έλλαδα.

Όταν οδηγείτε στην Έλλαδα, πολλοί από τους δρόμους τους υπόκεινται σε ένα σύστημα είσπραξης διοδίων χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρονικό σύστημα χωρίς τη δυνατότητα χειροκίνητης πληρωμής επί τόπου.

Η μη καταβολή των διοδίων επισύρει πρόστιμο. Το πρόστιμο είναι δεκαπλάσιο των διοδίων, με ελάχιστο τα 25 ευρώ. Οι αρχές θα ελέγξουν τις πινακίδες κυκλοφορίας όλων των οχημάτων που ταξιδεύουν στους δρόμους με χρεώσεις είσπραξης ηλεκτρονικών διοδίων και εάν δεν πληρώσετε τα διόδια εντός του νόμιμου χρονικού ορίου, θα σας επιβληθεί πρόστιμο.

Μπορείτε να ενοικιάσετε τη συσκευή αναμεταδότη για το e-Pass για το αυτοκίνητό σας από την Voyager Hellas Rent Α Cars.

Αυτή είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που αναμεταδίδει τον κωδικό αναγνώρισης να σας χρεώνει αυτόματα για τη χρήση του οδικού δικτύου και να σας επιτρέπει να ταξιδεύετε ανέμελοι στην Έλλαδα.


Πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας


  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Φροντίστε να έχετε επαρκές υπόλοιπο στο e-Pass για να φτάσετε στον προορισμό σας και να επιστρέψετε, διότι δεν υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης του συνδρομητικού λογαριασμού στους σταθμούς διοδίων των άλλων αυτοκινητοδρόμων.
  • H υπηρεσία για επιπλεον φορτiσης χρήματων απο τον πελατη γίνετε ΜΟΝΟ στο τμήμα διοδίων του αυτοκινητοδρόμου τις ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΣ έπειτα μονάχα σε πρατήρια καυσίμων που συνεργάζοται στο οδικό δίκτυο τις Ελλαδας με την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ που θα βρείτε παρακάτω.
  • Περνάτε από την ηλεκτρονική λωρίδα που φέρει το ίδιο χαρακτηριστικό σήμα, που είναι γνωστό από τις αντίστοιχες λωρίδες της Αττικής Οδού, και παρακαλούμε όπως τηρείτε επιμελώς την κατά τόπους σήμανση του Κ.Ο.Κ. για την απρόσκοπτη λειτουργείας του συστήματος.
  • Λάβετε υπόψιν σας ότι οι χρεώσεις των διελεύσεων στους άλλους αυτοκινητοδρόμους γίνονται βάση με διαφορετικό τιμοκατάλογο των εταιρειών άνα αυτοκινητοδρόμο και χωρίς έκπτωσης. 
  • Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθύνθητε κατευθείαν στην ιστοσελίδα τις Αττικής Οδού

                                                                                                       

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

©2023 | All rights reserved | Design & Development by DATAGEN